Nyhetsbref fra Kakke og DeMonica 2013

Hei, kjære leser!

I fjor har Kakke og DeMonica hatt sin første utenlandskonsert i Spania. Festivalen var en liten, dugnadsbasert en, litt utenfor Barcelona. Omtrent i samme åndedrag, spilte vi inn grunnlaget på fem nye låter i gode gamle Nautilus Studio hvor de to forrige utgivelsene våre også er tatt opp. Dette råmaterialet skal vi kose oss med og gjøre ferdig i løpet av 2014, har vi tenkt. Resultatet planlegges preget på både over- og undersiden av en en 12 tommers vinylplate.

På konsertfronten har vi holdt oss i Troøndelag, bortsett fra svippturen til Spania, da. Vi har spilt på ett av Steinkjær Punkforenings arrangementer i nettopp Steinkjær, og med samme punkforeings Dirty Toilets og Snotlip på Ila Brannstasjon. Vi har spilt med Lucky Malice på Verkstedhallen, vært testband for ferske pa-teknikere på Samfundet på både Eat The Rich og Pøbelrocken.

I juli ble vi takket være iherdig stemmegivning fra godtfolk, nr. 2 som "Månedens band" på Fru Lundgrens, etter en konsert med Carneval Corpus. Takktakk til alle som stemte på oss!

Det har selvfølgelig blitt noen nye sanger i 2013: Naboen, Superhero er to av dem som har overlevd, mens flere er under produksjon. Neste år blir antakelig ikke det travleste konsertåret pga. flytting, men vi skal prøve å holde kontakten og øve via internettet...!Godt nytt år fra Kakke og DeMonica :) :)