Forsida

Kakke og DeMonicas 2011

6. januar 2012

Godt nytt år, leser!
Her er en oppsummering om hvordan 2011 artet seg for oss. 15. april slapp vi vår første ep "TRYNE" på Fru Lundgrens i Trondheim. Askepop feira med oss. www.norskmusikk.org har anmeldt TRYNE! :) Big Dipper i Trondheim og Infokafeen på Svartlamoen har solgt cd'er for oss, og det er vi utrolig glade for. Ellers selger vi skivene på konserter og når vi treffer noen som vil kjøpe.

Vi har vært oppvarmingsband på to releasepartyer: Shallow Yellow og Karneval Korpus. Sistnevnte konsert fikk vi anmeldelse på av www.norskmusikk.org!

Vi er stolte over at Harald Are Lund i p3 har spilt Greetings i p3! Vi er ekstra stolte over å ha blitt intervjuet på et av p3s mest populære programmer: Banden. Sverre Magnus Mørk var på øvingslokalet og intervjuet oss, tok opp et par låter og det ble til og med nettsak av det hele! (Banden er dessverre nedlagt nå.) Vi fikk oss i hvert fall fire nye venner på facebook!!

Av konserter vi har gjort utenfor Trondheim, kan nevnes Slorock på Bud (i Møre) sammen med Kaukasus og Spring Collection. Vi spilte også oppvarming for svenske Avd. 5 i Steinkjer sammen med Blånegl. Ungdomsklubben Lageret i Namsos har vi også spilt på i forbindelse med Rockfestivalen.. Vi har spilt stue-konsert i 65 årslag på Singsaker, Pøbelrocken ble en kort og hektisk opplevelse, den var utendørs og programmet var tett.

Apropos ungdomsklubb, vi underholdt på Chappa i Trondheim, selv om det var bare så vidt! Vi fant nesten ikke klubben, og der vi først trodde den var, der var alt stengt

Det holdt på å bli krise da både Angstsemblet og Bobbie avlyste en annonsert konsert vi skulle ha sammen på 3b. Gautomatikk stilte på kort varsel og redda oss så det ble en godt besøkt gratiskonsert.

Vi har konkurrert litt i 2011 også. Vi var med to omganger i Bandbattle om å få spille på Ladehammerfestivalen. Konserten ble anmeldt av icon musicmag , og vi deltok i første runde i årets Zoom konkurranse på Byscenen. Vi har spilt på Byscenen en gang til, vi! - Som pausemusikkinnslag på Bandkrieg 2011.

Skal vi se… Det blir til sammen 4 konserter på 3b i 2011 ;)

Hva vil så 2012 bringe? Siden mai har vi jobba med å få istand en fullengders cd! I skrivende øyeblikk (januar 2012) har vi fått ferdig miksa 10 av låtene! Det starta i mai og juli med til sammen 7 dager i Nautulus Studio med Eskild Johannessen Næss som tekniker. Resten av året har vi spilt inn mer vokal og flere lydeffekter på øvingslokalet. Øvingslokalet har vært fullt av madrasser, dyner, puter, matter, pledd og andre lyddempende materialer det siste halve året. Kine lagde en liten bu av madrasser for å synge inn i, uten å få med for mye romlyd på opptakene, vi la dyner og pledd over cymbaler og trommesett og stappa en pute i trakta på hornet som henger på veggen.

Kramer i Miami Noise Studio mikser og mastrer resultatet, så det blir bra.

Arbeidet med skiva har tatt mye tid så det har ikke blitt mange nye låter i år. Det håper vi å forandre på i 2012! Vi har allerede et par som kanskje havner på singel???

Ha det best!
Hilsen Kakke og DeMonica