Forsida

Kakke og DeMonicas 2009

11. January 2010 - Et gammelt nyhetsbrev om fjoråret Category: Music

Hei! Godt nyttår til alle sammen. Håper dere hadde et bra år i fjor, og at det neste blir enda bedre:)
Vi vil starte det nye året med å takke alle som har kommet på konserter, vært inne på myspaisn vår, Terje Olden for masse spillejobber, Lill, Isabell og June og Phy for at de er så kule, og Rockforum for at de gjør så mye bra for musikkmiljøet i Trondheim!

Kakke og DeMonica tenkte vi skulle gi et lite nyhetsbrev om hva vi har gjort, og ikke gjort i fjor. Øh, nyhetsbrev er det jo ikke.., men tja "gammelt nytt" brev da. Så her kommer "gammelt nytt" brevet:

Vi har kommet i havn med 14 ferdige sanger, og er godt fornøyd med det. Har øvd mye og spekulert mye. Lyd, lyd, gitarlyd, wæææ. Kakke blir gærn. DeMonica vrenger ut av seg tekster så det står i. Blant annet en hymne til ØL. Den er da ikke ferdig, men vi tenker å lage en sang av den. ØL er viktig , så halvliteren fortjener en Hymne!. hehe.

I fjor rundt Mars eller no, så ble vår sang "Mama" spilt på FameGames som er et radioshow som blir sendt over USA og Canada. vi er fornøyde med det:)

Vi har blitt kjefta opp mens vi stod på scenen, av en sint trøndersk mann som virkelig, virkelig HATET musikken vår : " fy fan de e dein værste sjitmusikken æ har hørt nåin gång, sjå te å kåmm dåkk av scena! åhhh, æ biii så førbainna! få dæm av scena nu!!" Haha, han var sint han. Han ble om mulig enda sintere når det viste seg at det ikke var den siste sangen vi spilte, men hadde enda flere igjen.

Vi ble plukka ut til å spille på Nattrock, som forøvrig var den første giggen vår. (Ikke svartelista) Det var utrolig morro å spille der, og gud bedre vi var nervøse! Kanskje enda mer nervøse var vi når vi spilte på Lamodagen.

Så har vi ikke prestert å bli plukka ut til Bylarm . Vi er ikke misfornøyde med det, men de havnet desverre på Svartelista vår. Mohahah. (ond latter);)

Så har vi spilt på :Musikkfest, Samfunnet og Trøndersk mesterskap i Rock. Der vi kom på en 5. plass.

Vi fikk spille på Youtubefestivalen.

JIPPI!! Vi har spilt på 3b, 1 og 2 og 3 ganger. Alle gode ting er 3. Den siste var på Nyttårsaften.- Nyttårsrock arrangert av Rockforum.

Sånn, da har vi gjort unna gammelt nytt brevet. Kanskje neste gang så kommer det et nyhetsbrev.:)

Smellkyss fra Kakke og DeMonica